Selena Gomez се нацупи и си даде почивка от Instagram

11 януари 2024
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Selena Gomez обяви нова почивка от социалните мрежи. Звездата използва Instagram, за да уведоми феновете си, че скоро няма да публикува. „Изключих социалните мрежи за известно време. Фокусирам се върху това, което наистина има значение“, написа тя върху видео на приятеля си Benny Blanco, който си играе с две деца.

Селена

Решението на Gomez да си вземе почивка от социалните медии идва, след многото слухове след нейното присъствие на Златните глобуси. След раздаването на наградите в неделя вечерта в интернет се развихриха слухове и теории заради видео на Selena и Taylor Swift, които клюкарстват по време на рекламна пауза.

Твърди се, че Selena е казала на Taylor, че се е опитала да се снима с Timotee Shalamet, но приятелката му Kylie Jenner, която изненада феновете с присъствието си, й е казала да не го доближава. Gomez сложи край на слуховете във вторник и разкри какво е казала на Swift. „Казах на Taylor за двама мои приятели, които са гаджета сега. Не, че това влиза в работа за някого“, написа тя.

Новини