В "Аквамен и изгубеното кралство" Аквамен и Мера вече са родители

15 септември 2023
Jason Momoa
Снимка от YouTube screenshot

След тийзърa в неделя, Warner Brothers Discovery представи официалния трейлър на предстоящия "Аквамен и изгубеното кралство" - продължението на продукцията на DC от 2018 г. с участието на Jason Momoa като Артър Къри, известен още като Аквамен. Новият поглед към филма дава на феновете по-добра представа какво могат да очакват от филма за супергерои, включително завръщането на Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II и Nicole Kidman.

В новия филм Аквамен балансира между задълженията си като крал на Атлантида и баща; Орм ще влезе неохотно в нова роля като съюзник на брат си; а Мера е изцяло посветена на дълга си като кралица на Атлантида и майка на престолонаследника. Тя обаче се появява във видеото само за секунда. Покрай скандалния процес между Heard и Johnny Depp, в който съдът се произнесе в негова полза, имаше много призиви актрисата да бъде сменена. Имаше и слухове, че участието ѝ във филма е било ограничено максимално. Продуцентите отрекоха това да е така, но сега тя на практика отсъства от трейлъра, което със сигурност ще предизвика коментари. 
 
Черната манта (Abdul-Mateen II) също се завръща в новия трейлър и е яростно воден от необходимостта да отмъсти за смъртта на баща си, след като не успя да победи Аквамен първия път. И изглежда злодеят е решен да удържи на думата си, като трейлърът показва сцени, в които Артър и майка му, Атлана (Kidman), наблюдават неговия дом от детството, обхванат от пламъци.

И този път изглежда, че Черната Манта има свой собствен тризъбец, за да се бори с този на Артър. Митичният Черен тризъбец отприщва древна и зла сила, и прави вече опасния враг още по-смъртоносен.

Dolph Lundgren и Randall Park също се завръщат в ролите си като крал Нерус и д-р Стивън Шин.

Премиерата в България е на 22-и декември.

Новини