Jay-Z и Rihanna изпратиха букети цветя на дом за възрастни хора

07 март 2023
Rihanna
Снимка от БГНЕС

Дом за възрастни хора в щата Кентъки привлече вниманието на Jay-Z и Rihanna заради популярно клипче в приложението TikTok.

Видеото е качено на 22-и февруари и вече има над 3.5 милиона харесвания. В него група възрастни обитатели на дома пресъздават изпълнението на Rihanna на Супербоул. Част от тях са облечени в бяло като танцьорите от шоуто на певицата, а една дама носи червени дрехи и микрофон, за да напомня на звездата от Барбадос. Постановката е озвучена от хита на изпълнителката "Rude Boy" и към него е написано "Нашето шоу в полувремето > шоуто на Rihanna в полувремето 💃🪩🏈🤍🎶🎤".

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

На 27-и февруари от дома споделиха в страницата си във Facebook, че клипчето е стигнало до рапъра, чиято компания има договор за организиране на музикалната пауза на финала на Националната футболна лига на САЩ. "Дори Jay-Z ни изпраща любов!! #TikTokStars", написаха тогава от ръководството на социалната институация към снимка на букет червени рози с картичка с посланието "В Roc Nation много харесваме видеото в TikTok! Jay-Z".

През уикенда в дома споделиха още една приятна изненада - изпълнителката на "Umbrella" им е изпратила букет бели рози и бележка, на която е написано "Дами, танцът ви беше страхотен. С обич, Roc Nation. Rihanna". 

В изявление за "Insider" директорът на дома Maitlin Nuckols разказа, че възсрастните обитатели са се постарали много за постановката и клипчето е било заснето само с един дубъл. 

Dora Martin, дамата, която изпълнява Rihanna във видеото, сподели, че е гледала мача и шоуто в полувремето със семейството си и това я е накарало да се почувства млада.  

Новини