Jen и Ben си купиха "любовно гнезденце" с 60 милиона в брой

01 юни 2023
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от Instagram

Jennifer Lopez и Ben Affleck си купиха "любовно гнезденце". 

Сайтът TMZ сподели снимки от голямото имение в Бевърли Хилс, за което съпрузите са платили "скромните" над 60 милиона долара. Според интернет изданието те вече са обзавели новата си къща с мебели, които са толкова скъпи, че човек може да си купи с тях малка държава. Освен това са платили за имота в брой. 

Имението има 24 бани, 12 спални и не по-малко от 15 камини. Преди няколко години пазарната му цена е била 135 милиона долара, а сега звездното семейство е успяло с преговори да намали исканата сума от 75 милиона. 

Снимки от 31-ви май показват внасянето в къщата на дълги бели дивани, килими, картини и масивни дървени кутии, които се използват за транспортиране на багаж. На тях се вижда Ben и синът му Samuel, които помагат при пренасянето. 

Имението разполага и с огромен спортен комплекс, салон за красота, басейн, сауна и помещение за масаж, както и с корт за тенис. И това не е всичко - има още боксов ринг и къща за охрана с 2 спални. А за отдих са осигурени театър, уиски бар и винарска изба. 

Актьорът и латинодивата се събраха през 2021 г., след като през 2004 г. годежът им завърши с раздяла. Този път двамата стигнаха и до сватба, дори няколко, които се състояха миналата година. 

Новини