Jennifer Lopez и Ben Affleck продават семейното си имение

10 юни 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Продължават спекулациите около семейния живот на Jennifer Lopez и Ben Affleck.

В събота изпълнителката на "Love Don't Cost a Thing" беше заснета от папараци в Лос Анджелис заедно с 16-годишната си дъщеря Emme. На снимките звездата носи годежния си пръстен и брачната си халка. 

Документираната разходка идва на фона на информацията, че латинодивата и съпругът ѝ се опитват да продадат имението си в Бевърли Хилс, което си купиха едва преди година за "скромната" сума от 60.8 милиона долара. Според американските медии двойката се свързала с агенция за продажба на недвижими имоти, а през последните седмици Lopez беше забелязана да разглежда имоти.

За проблеми в брака на Jennifer Lopez и Ben Affleck се заговори активно в началото на месец май, когато тя се появи сама на бала Мет Гала. Преди седмица Jennifer отмени турнето си, "за да бъде със семейството си", без да се посочва конкретна причина. В медиите се твърдеше, че освен семейните проблеми, друг скрит мотив е слабият интерес към концертите. Според данни на сайта Page Six обаче, въпреки слабото начало, малко преди отмяната на турнето, билетите са били разпродадени на 78%. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини