Jennifer Lopez наруши мълчанието си за слуховете за развод

06 юни 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez наруши мълчанието си по темата със слуховете за развод с Ben Affleck. В специалния бюлетин, който изпраща на феновете си, ОnTheJLo, 54-годишната латинодива обяви, че новият ѝ филм, "Атлас", вече втора седмица е най-гледаната продукция в стрийминг платформата Netflix.

„Здравейте всички, току-що научих страхотни новини и всичко е заради ВАС!! "АТЛАС" отново е №1 в света тази седмица!!! Много благодаря на всички!!”. 

Без да споменава конкретно продължаващите клюки за брака ѝ, актрисата и певица пише още:

„Може да изглежда, че има много негативизъм в света в момента… но не позволявайте на гласовете на няколко да "удавят" факта, че по света има и толкова много любов“.

Миналия уикенд Jennifer и Ben бяха заснети от папараците на баскетболния мач на неговия син Samuel в Лос Анджелис. Това едното от трите му деца от бившата му съпруга Jennifer Garner. Семейното събитие се случи дни след като J. Lo обяви, че отменя лятното си турне. Конкретна причина за това не беше посочена, а организаторите заявиха само, че звездата си взима почивка, за да бъде "с децата си, семейството и близките си приятели". В отделно съобщение тя заяви, че е съсипана, защото разочарова феновете си и не би го направила "ако не беше абсолютно необходимо". 

На фона на всичко това семейното имение за 60 милиона долара, което Lopez и Affleck си купиха преди година, се появи в сайта на известна американска компания за недвижими имоти. Според Daily Mail там са били качени нови снимки на имота в Бевърли Хилс, Калифорния. Все пак в информацията за къщата пише, че е продадена. Не става ясно защо обявата в сайта е обновена. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини