Jennifer Lopez отиде сама на премиера насред слуховете за развод

21 май 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez представи новия си филм "Атлас" в Лос Анджелис. 

На фона на слуховете от последните дни за проблеми в брака ѝ с Ben Affleck, звездата позира сама на червения килим пред фоторепортерите. Тя обаче носеше брачната си халка, която неведнъж попадна в кадър. 

Lopez публикува видео в Instagram, което показва как се усмихва на фотографите и как позира на червения килим. 

Според официалната информация Alleck не е бил с нея на премиерата, защото снима продължението на неговия филм "Счетоводителят" от 2016 г. 

Affleck и Lopez се ожениха през 2022 г., две десетилетия след предишния си годеж, който завърши с раздяла. Според твърденията в медиите в момента двамата живеят отделно в Лос Анджелис, докато се опитват да преодолеят проблемите във връзката си. 

През уикенда звездите бяха заснети от папараците заедно, усмихнати и с брачните си пръстени, въпреки спекулациите за напрежение между двамата. Източник на сп. People заяви, че те имат много различен подход към медийното внимание - Ben го мразел и се чувствал некомфортно, а Jennifer напротив, обича да е в светлината на прожекторите. 

Lopez бегло спомена Affleck при гостуването си в предаването на Jimmy Kimmel в понеделник вечерта. Името му се чу, докато тя разказваше как е срещнала Barbra Streisand за първи път. 

Колкото до филма "Атлас", в който Lopez ще спасява света от развилнял се изкуствен интелект с помощта на робот, също с изкуствен интелект, звездата казва, че историята е много по-дълбока и не става въпрос само за някакъв екшън със специални ефекти. 

“Първият път, когато прочетох сценария, ме завладя историята и по-точно историята за едно приятелство, която е в основата на всичко. Към края вече плачех. Наистина прилича на голям екшън филм, но в основата стои една много емоционална история за любов и приятелство", казва Lopez, която е и сред продуцентите на филма.

"Атлас" излиза в петък, 24 май.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини