Simu Liu защити Jennifer Lopez от нахален репортер

25 май 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

На Jennifer Lopez изобщо не ѝ върви напоследък. Звездата вложи милиони от личните си пари в албум и филми към него, но публиката реагира доста вяло на откровенията за личния ѝ живот. След това тя обяви турне, но се наложи да отмени концерти и да промени заглавието заради слабия интерес. На този фон се появиха и слухове за проблеми в брака ѝ с Ben Affleck, а заради тях JLo влезе в заглавията с една неловка ситуация по време на прес обиколката за новия ѝ филм "Атлас". Който между другото също удари на камък що се отнася до интереса на зрителите и мненията на критиката.

И така, по време на събитие за филма в Мексико тази седмица колегата на Lopez от актьорския състав, Simu Liu, се опита да я защити от нахален репортер, който имаше наглостта да се опита да измъкне информация от латинодивата относно слуховете за сътресения в брака ѝ. Макар че Jennifer не е точно от жените, които се нуждаят от защита, защото са напълно способни да се борят сами, но все пак е хубаво да знаем, че кавалерството не е мъртво. 

“Истина ли е, че с Ben Affleck се развеждате?”, пита репортерът с леко подигравателен тон, на което Lopez се засмива. 

Liu се намесва с думите "Добре, няма да правим това", като поставя край на събитието.

“Знаеш добре, че не трябва да се държиш така”, добавя Lopez.

“Не идвайте тук с такава енергия”, затваря темата Liu.

Видео от случката продължава с хвалебствия от актьора за работата на Lopez като продуцент на "Атлас", който излезе на 24 май. Според някои онлайн издания за събитията за представяне на филма на репортерите е било строго забранено да повдигат темата за проблемите в брака на Jennifer и Ben.

Magic - Музиката, която обичаш

 

Новини