Jennifer Aniston публикува шокираща снимка

Актрисата отново призова последователите си да носят предпазни маски

20 юли 2020
social
Снимка от instagram

Jennifer Aniston сподели шокираща снимка на свой приятел, който лежи в болница и се бори с коронавируса. По този начин звездата за пореден път се опита да убеди последователите си, че колкото и да е некомфортно, носенето на предпазни маски е изключително важно.

Звездата от "Сутрешно шоу" и "Приятели" настоя, че няма как да избегнем глобалната здравна криза, затова хората трябва да прилагат простичките правила за предпазване от зараза като носенето на маски, ако не искат да свършат като нейния приятел от снимката в интензивното отделение, привързани към обдишващи машини.

Jennifer написа под кадъра: "Това е нашият приятел Кевин. В перфектно здраве, без нито едно заболяване. Това е Covid. Това е реалността. Не бива да сме наивни и да си мислим, че ще ни се размине... ако искаме това да свърши, а ние искаме, нали? Това, което можем да направим е, МОЛЯ ВИ, #носетепроклетатамаска".

Jennifer Aniston призова да носим маски

"Помислете за хората, които вече са преминали през този ужасяващ вирус. Направете го за семействата си. И най-вече за себе си. Covid поразява всички възрасти. Между другото тази снимка е направена през април. Благодаря на Бог, че той (Кевин-бел.ред.) вече е почти излекуван. Благодаря ви за молитвите", продължава звездата.

В публикацията е включена и снимка на Jennifer с нейната голяма приятелка и колега от сериала "Приятели" Courteney Cox, като двете носят еднакви предпазни маски.

В профила на Courteney пък е качено клипче на двете актриси с кучетата им, които също носят маски на муцунките си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

?

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial) на

Новини