Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Jennifer Aniston разби Инстаграм с първо селфи
Jennifer Aniston разби Инстаграм с първо селфи
Снимка: БГНЕС, Инстаграм
Jennifer Aniston разби Инстаграм с първо селфи Сряда, 16.10.2019 г., 08:30 ч. Актрисата най-после си направи акаунт в популярното приложение и качи снимка с колегите си от "Приятели"

Jennifer Aniston най-после си направи акаунт в Инстаграм и увековечи момента с епичен първи пост.

50-годишната актриса избра за своята първа публикация в платформата селфи в компанията на всичките си приятели актьори от култовия сериал "Приятели", който направи всички тях известни - на кадъра се виждат усмихнатите лица на - Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer и Matthew Perry.

"И сега вече сме и Инстаграм Приятели. Здрасти, Инстаграм" написа Aniston към снимката. Тя изглежда е направена, когато актьорите се събраха на вечеря в къщата на Cox, за която Aniston говори миналата седмица в шоуто на Howard Stern. 

За по-малко от 7 часа снимката беше харесана близо 5 милиона пъти. 

Aniston веднага беше поздравена от редица свои известни приятели в Инстаграм, сред които Reese Witherspoon и бившия й партньор Justin Theroux.

Миналия месец колегите на Jennifer от "Приятели", Cox и Kudrow, смъмриха актрисата, че няма акаунт в приложението, в който да отбележи 25-ата годишнина на сериала, която беше отбелязана на 22-и септември.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Коментари