Jennifer Aniston се разплака пред Ellen DeGeneres

Актрисата гостува в последния сезон на шоуто на водещата

12 септември 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Jennifer Aniston беше обхваната от емоции, когато се появи в шоуто на Ellen DeGeneres, вероятно за последен път. Актрисата от "Приятели" беше първият гост на предаването, когато то стартира през 2003 г. и сега беше първият гост за първото издание от последния сезон на шоуто.

Видимо емоционална и с насълзени очи звездата прегръща водещата, след което взема кърпичка. Сцената се вижда в промото на предаването. "Това не трябваше да бъде емоционално" казва Aniston докато попива сълзите си, "Просто, разбирате ли, не съм излизала от много време. Някъде от две години. Почти не се шегувам".

Aniston казва пред DeGeneres "Последният път, когато бях на сцената на токшоу, бях тук, бях водеща на твоето шоу".

52-годишната звезда сподели, че е била гост в предаването цели 19 пъти.

В премиерната седмица на последния сезон на предаването на DeGeneres ще гостуват също Jimmy Kimmel, Tiffany Haddish, Kim Kardashian West, Imagine Dragons и Charli и Dixie D’Amelio.

В клип от началото на първия епизод в понеделник водещата открива сезона, облечена в розов костюм пред публиката в студиото, като всички носят предпазни маски и по думите на самата DeGeneres са ваксинирани. "За тези от вас, които гледат за първи път, аз съм Ellen. Не се привързвайте много, защото това е последният ми сезон", шегува се тя, "Това е последното ми първо шоу, което означава, че за последен път излизам тук и това е последният ми първи монолог, и последният първи път, когато споменавам, че това е последният ми първи път".

Новини