Jennifer Garner почете Mark Ruffalo на Алеята на славата в Холивуд

09 Февруари 2024
Jennifer Garner Mark Ruffalo
Снимка от БГНЕС

Звездите от популярната комедия "Събудих се на 30" се събраха в Лос Анджелис. 

Jennifer Garner почете своя приятел и колега Mark Ruffalo, който получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. 

51-годишната актриса каза в началото на речта си, че всъщност е по заместване в последния момент, защото Laura Dern се е заразила с коронавирус и не могла да присъства. Тя добави, че е била много щастлива да заеме мястото ѝ, след което се пошегува: 

"Чакайте малко, знам какво се питате сега всички. Затова ще адресирам слона в стаята - защо не са поканили мен от самото начало? Все пак аз стартирах ерата на Mark Ruffalo в романтичната комедия!”. 

Думите ѝ бяха приети със смях от звездата на Marvel и аплодисменти от публиката. След това двамата се прегърнаха, а тя продължи със спомени от времето, когато са снимали култовата комедия преди 20 години. 

Garner сподели, че Ruffalo за малко не се отказал от ролята във филма. 

"Чудя се дали някоя друга актриса може да каже, че той се е опитал да напусне техния филм така, както искаше да си тръгне от нашия след първата репетиция на танца от "Thriller". Тогава Mark премина от някакъв шок за това, че трябва да го направим, до гробовно мълчание и накрая каза "Човече, това не е за мен". 

Jennifer също така похвали "дълбочината" на актьорската игра на 56-годишния Ruffalo и добави:

“Ти позволяваш на колегите си, на публиката, на света да те опознае. Твоята работа в "Клети създания" заслужава всички награди. Но истинският успех е в това колко щастливи са твоите колеги от възможността да изразят възхищението си от твоята работа. Всеки път, когато някой изрича твоето име, Холивуд поема дълбоко дъх и казва "Ок, доброто и правилното нещо се случи".


 

Новини