Jennifer Lopez показа на Ben Affleck как да се държи пред камерите

28 март 2023
Jennifer Lopez Ben Affleck
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez и Ben Affleck изглеждаха по-влюбени отвсякога, докато минаваха по червения килим на премиерата на новия филм на актьора “Air”.

Двамата се усмихваха и позираха за снимки, а латинодивата демонстрира на мъжа си как трябва да се държи, когато придружава половинката си на “служебно събитие”. 

Jennifer Lopez Ben Affleck

Миналия месец Affleck стана хит в интернет с отегчените си физиономии, когато той придружаваше съпругата си на наградите “Грами”. 

Сега обаче, когато ролите им бяха разменени, Lopez беше перфектната компания на червения килим, като се забавляваше на шегите му и показваше възхищението си от работата му. 

Jennifer Lopez Ben Affleck

Певицата публикува и специално клипче в Instagram, с което подчерта подкрепата си за мъжа си. 

Филмът “Air”, посветен на историята за подписването на договора на баскетболната звезда Майкъл Джордан с една от най-големите спортни марки в света, ще излезе едновременно по кината и в една от стрийминг платформите на 5-и април. В лентата освен Affleck участват също Matt Damon, Jason Bateman,Viola Davis и Chris Tucker. Affleck е също режисьор и един от продуцентите на филма заедно с дългогодишния си приятел Matt Damon.

Новини