The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Jennifer Lopez сподели снимки от сватбата
Jennifer Lopez сподели снимки от сватбата
Снимка: On The JLo
Jennifer Lopez сподели снимки от сватбата Понеделник, 18.07.2022 г., 01:06 ч. Звездата изпрати на феновете си подробен разказ за събитието

Jennifer Lopez сподели подробности за сватбата си, няколко часа след като информацията, че с Ben Affleck са се оженили, се появи в медиите. 

В специалния си бюлетин On The JLo звездата изпрати снимки и кратки клипчета от събитието, както и подробен разказ. Ето го и него:

“Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И както се оказа, любовта е търпелива. Като за 20 години. 

Точно каквото искахме. Снощи отлетяхме за Вегас, чакахме на опашка с още четири двойки, които бяха поели на същото пътешествие до сватбената столица на света… всички искахме едно - светът да ни припознае като партньори и да обявим любовта си един към друг пред света, чрез древния и почти универсален символ на брака. 

unnamed-2.jpg

Стигнахме към полунощ до малкия бял сватбен параклис. Те бяха така добри да останат отворени за още няколко минути, позволиха ни да се снимаме в розов кабриолет, очевидно използван някога от самия Крал (но ако искахме Elvis също да присъства трябваше да платим допълнително, а и той вече си беше легнал). 

unnamed-1.jpg

Така че, пред най-добрите свидетели, които човек може да си представи, с рокля от един стар филм и сако от гардероба на Ben, прочетохме собсвените си сватбени обети в малкия параклис и си разменихме пръстени, които ще носим до края на живота си. Но все пак, това беше най-прекрасната сватба, която можехме да си представим. Такава, за каквато си мечтахме преди много време и която стана реалност… след дълго, много дълго отлагане. 

Когато любовта е истинска, всичко, което има значение за един брак, сме ние самите и обещанието, което правим, че ще се обичаме, ще се грижим един за друг, ще разбираме другия, ще бъдем търпеливи един с друг и ще бъдем добри помежду си. Ние имахме всичко това. И още много. Най-хубавата нощ в живота ни. Благодарим на малкия бял сватбен параклис, че ни позволи, на мен - да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Ben се приготви в мъжката тоалетна. 

unnamed_2.jpg

Правилно казват, че “всичко, от което имаш нужда, е любов”. Благодарни сме, че имаме това в изобилие, ново невероятно семейство с пет страхотни деца и живот, който нямаме търпение да живеем, повече отвсякога. Ако останете достатъчно дълго, вероятно и вие ще намерите най-хубавия момент от живота си в тунела на любовта в Лас Вегас в 00:30 ч. сутринта, с вашите деца и човека, с когото ще прекарате вечността. Любовта е велико нещо, може би най-великото, и си струва да почакаш за нея.

С обич, г-жа Jennifer Lynn Affleck".

 

Коментари