Jennifer Lopez сподели снимки от сватбата

Звездата изпрати на феновете си подробен разказ за събитието

18 юли 2022
social
Снимка от On The JLo

Jennifer Lopez сподели подробности за сватбата си, няколко часа след като информацията, че с Ben Affleck са се оженили, се появи в медиите. 

В специалния си бюлетин On The JLo звездата изпрати снимки и кратки клипчета от събитието, както и подробен разказ. Ето го и него:

“Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И както се оказа, любовта е търпелива. Като за 20 години. 

Точно каквото искахме. Снощи отлетяхме за Вегас, чакахме на опашка с още четири двойки, които бяха поели на същото пътешествие до сватбената столица на света… всички искахме едно - светът да ни припознае като партньори и да обявим любовта си един към друг пред света, чрез древния и почти универсален символ на брака. 

unnamed-2.jpg

Стигнахме към полунощ до малкия бял сватбен параклис. Те бяха така добри да останат отворени за още няколко минути, позволиха ни да се снимаме в розов кабриолет, очевидно използван някога от самия Крал (но ако искахме Elvis също да присъства трябваше да платим допълнително, а и той вече си беше легнал). 

unnamed-1.jpg

Така че, пред най-добрите свидетели, които човек може да си представи, с рокля от един стар филм и сако от гардероба на Ben, прочетохме собсвените си сватбени обети в малкия параклис и си разменихме пръстени, които ще носим до края на живота си. Но все пак, това беше най-прекрасната сватба, която можехме да си представим. Такава, за каквато си мечтахме преди много време и която стана реалност… след дълго, много дълго отлагане. 

Когато любовта е истинска, всичко, което има значение за един брак, сме ние самите и обещанието, което правим, че ще се обичаме, ще се грижим един за друг, ще разбираме другия, ще бъдем търпеливи един с друг и ще бъдем добри помежду си. Ние имахме всичко това. И още много. Най-хубавата нощ в живота ни. Благодарим на малкия бял сватбен параклис, че ни позволи, на мен - да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Ben се приготви в мъжката тоалетна. 

unnamed_2.jpg

Правилно казват, че “всичко, от което имаш нужда, е любов”. Благодарни сме, че имаме това в изобилие, ново невероятно семейство с пет страхотни деца и живот, който нямаме търпение да живеем, повече отвсякога. Ако останете достатъчно дълго, вероятно и вие ще намерите най-хубавия момент от живота си в тунела на любовта в Лас Вегас в 00:30 ч. сутринта, с вашите деца и човека, с когото ще прекарате вечността. Любовта е велико нещо, може би най-великото, и си струва да почакаш за нея.

С обич, г-жа Jennifer Lynn Affleck".

 

Новини