Jessica Chastain обясни ОНЗИ момент с Oscar Isaac

Видеото се разпространява като пожар в социалните мрежи след появата на актьорите на кинофестивала във Венеция през уикенда

09 септември 2021
social
Снимка от БТА

Jessica Chastain коментира за първи път на живо вайръл клипчето с нея и колегата ѝ Oscar Isaac. Моментът беше уловен от камерите и фотографите на червения килим на кинофестивала във Венеция, където актьорите представиха новия минисериал с тяхно участие “Сцени от един семеен живот”.

На кадрите, които после се превърнаха в секси вайръл видео на забавен каданс, Oscar поглежда екранната си партньорка, навежда се към вътрешната част на ръката ѝ и от ъгъла, от който е заснета сцената, изглежда все едно я целува. След това и двамата се разсмиват. Клипчето обиколи света светкавично и предизвика множество реакции, особено сред дамите. 

 В американското предаване TODAY Jessica обясни, че докато гледала към фотографите, колегата ѝ се навел към лакътя ѝ за лека целувка, а в този момент тя се приближила към него за прегръдка и така се стигнало до ситуацията. С други думи - няма нищо повече от приятелство между тях.

Chastain си обясни реакцията на хората към кадрите с това, че заради пандемията всички толкова дълго сме стояли затворени, че копнеем за човешка близост. Актрисата каза още, че двамата с Isaac се познават още от колежа и наистина са много близки приятели. А в реалния живот звездите са щастливо обвързани за други хора - тя е омъжена за изпълнителния директор на модна къща Gian Luca Passi de Preposulo от 2017 г., а той от същата година е съпруг на сценаристката Elvira Lind. 

download-5-1.jpg

Новини