Jessie J иска любов с мощни вокали

Певицата се завърна на музикалната сцена с нов сингъл

11 юни 2021
social
Снимка от LAVA/Republic Records

Номинираната за "Грами" и мултиплатинена изпълнителка Jessie J се завърна на музикалната сцена с нова сингъл. Живот на песента “I Want Love” вдъхват самата певица и носителят на три награди "Грами" Ryan Tedder, който е продуцент и съавтор на парчето.

За новата си музика Jessie J казва: “Исках да се завърна с песен, която е класическа, но в същото време звучи модерно. С МОЩНИ вокали и да накарам всички да стъпят на дансинга".

Певицата отбелязва 10-годишнината от нейния дебютен албум "Who You Are" от 2011 г., който има платинен статут, и в същото време не спира да гледа към бъдещето. “I Want Love” поставя основите на очаквания с огромно нетърпение пети албум в дискографията ѝ, който ще излезе по-късно тази година, и е създаден в музикално партьорство с Tedder.

През 2011 г. Jessie J дискретно се появи с един от най-мощните гласове в поп музиката. Родената във Великобритания певица се представи на света с "Who You Are", който не само стана платинен, но и даде четворно платинения сингъл “Price Tag” и платинения “Domino”. Албумът влезе в историята като първата колекция на британска изпълнителка, която записва над шест хита в топ 10 на Великобритания, като в същото време Jessie J получи наградата "Изборът на критиците" от Британските музикални награди през 2011 г. Три години по-късно "Sweet Talker" се приземи в топ 10 на Billboard 200. Сингълът от него “Bang Bang” с Ariana Grande и Nicki Minaj стана осемкратно платинен. В рамките на 2018 г. певицата представи в четири части "R.O.S.E." и направи световно турне, което беше напълно разпродадено. Същата година Jessie J пътува до Китай, където участва в телевизионното шоу "Singer" и всяка седмица се изявяваше пред телевизионна аудитория от 250 милиона души, а грандиозният финал беше гледан от 1 милиард зрители. Jessie J беше първият международен артист, допуснат до участие в музикалното състезание с най-популярните изпълнители в Азия, и го спечели.

Новини