Jessie J стана майка

19 май 2023
Jessie J
Снимка от БГНЕС

Jessie J вече е горда майка! 35-годишната певица съобщи в социалните мрежи за раждането на първото си дете, след като преди повече от година разкри, че през 2020 г. е преживяла спонтанен аборт. 

“Преди седмица животът ми се промени. Моят син дойде на този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо. Усещането е невероятно. Нося се на крилете на любовта. Той е вълшебен. Той е осъществената ми мечта. Той е целият ми свят. И двамата сме добре. Попивам всяка секунда и още не мога да повярвам, че е истински, че е тук, че е мой. Толкова съм благодарна", пише щастливата звезда в посланието си в Instagram Stories. 

Jessie J

Jessie, чието истинско име е Jessica Ellen Cornish, сподели новината за бременността си през януари. Тогава тя каза, че е много щастлива, но и уплашена в същото време. Публикува и позитивния тест за бременност, снимка от ултразвук и селфита, на които се виждаше растящият ѝ корем. 

Изпълнителката също така заяви, че сама ще отглежда детето си. Тя имаше връзка с актьора Channing Tatum от 2018 г. до 2020 г., а миналата година беше свързана с бейзболиста Chanan Colman.

Новини