Jessie J показа таткото на бебето си

05 юни 2023
Jessie J
Снимка от БГНЕС

Jessie J посвети трогателен пост в социалните мрежи на приятеля си, след като двамата станаха родители. 

Певицата обяви, че е родила първото си дете, момченце, миналия месец, и сега разкри в Instagram Stories самоличността на таткото. 

Към снимка, на която се вижда как мъж държи ръката ѝ, докато тя е в родилното, Jessie обсипа с мили думи партньора си и разкри, че връзката им е започнала малко след като тя преживя спонтанен аборт през ноември 2021 г. 

"Срещнах този мъж няколко седмици, след като загубих бебето си през 2021 г. Като лъч светлина той освети най-мрачните ми дни. Беше бурна любов и истинско чудо, че забременяхме по естествен път и без никакви проблеми по пътя. Да кажа, че съм благодарна, ще бъде прекалено малко. Той ми даде някои от най-ценните подаръци в живота... Не пусна ръката ми в деня на раждането и аз нямаше да се справя, ако го беше направил. Спокойствието на моята лудост. Мирът на моя страх. Таткото на моето бебе. Благодаря ти". 

Jessie J

На друга снимка, озаглавена "Мама и татко" се вижда въпросният мъж, но лицето му е скрито наполовина с бейзболна шапка. 

Макар Jessie да не разкрива самоличността му, се предполага, че това е баскетболистът Chanan Safir Colman. Слухове за интимни отношения между тях се появиха през пролетта на миналата година. 

Новини