Jimmy Fallon записа песен за "маскираната" Коледа

Ariana Grande и Megan Thee Stallion партнират на водещия в празничното парче

07 декември 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Коледният плейлист за тази година продължава да се увеличава. Най-новото предложение за празничния сезон идва под формата на необичайно трио - телевизионният водещ Jimmy Fallon си партнира с певицата Ariana Grande и рап звездата Megan Thee Stallion за изпълнението “It Was A… (Masked Christmas)”.

В текста се пее “Беше маскирана Коледа, стояхме си вкъщи, покривахме носа и устата си, но пак е Коледа и сега ще се редим на опашка за бустерна доза”.

Видеото към песента показва по забавен начин как се празнува Коледа по време на коронавирусни ограничения и предпазни мерки, които включват маска и дистанция. 

За Grande това е поредна коледна песен тази година. Тя участва в дует с Kelly Clarkson в кавър на “Santa, Can’t You Hear Me”. Певицата има и два коледни албума - “Christmas Kisses” и “Christmas & Chill”. 

“It Was A… (Masked Christmas)” пък е първа коледна песен за рапърката Megan Thee Stallion. 

Колкото до водещия, той не за първи път се впуска в празничното озвучаване на Коледа. През 2017 г. Fallon изпълни кавър на “Wonderful Christmastime” на Paul McCartney с участието на самия член на Beatles и The Roots. Още по-назад във времето, през 2010 г. той си партнира с John Rich за “Drunk on Christmas”. 

 

 

Новини