John Legend с нов албум

Отбелязваме края на лятото с нова музика от R&B таланта

12 септември 2022
social
Снимка от Animato Music

Отбелязваме края на лятото с нова музика от R&B таланта John Legend. Многократният носител на наградата GRAMMY издаде своя осми студиен албум, озаглавен LEGEND. Продуциран от самия певец и известния изпълнител и автор на песни Ryan Tedder от One Republic (Beyoncé, Adele и др.), този проект е енергична музикална колекция, наситена с неподправена чувственост, черпeйки вдъхновение от болката, радостта и хармонията. John за първи път официално приема дълбокото значение на фамилията си през цялата си знаменита кариера.

"До този момент никога не съм използвал името си в заглавие на мой проект", обяснява John“С LEGEND заявявам, че се горд с творчеството си и с човека, в който се превърнах. Написахме повече от 80 песни, малка част от които включихме в албума и разделихме в Акт 1 - Събота вечер" - романтичен и секси, и "Акт 2 - Неделя сутрин"- духовен. Вложих много време, любов и мисъл в последователността."

В 24 песни - по една за всеки час от денонощието - LEGEND включва издадените по-рано сингли "Honey" с Long"Dope" с рапъра JID и "All She Wanna Do" със Saweetie. Новото издание е продължение на албума Bigger Love от 2020 г., който достигна 19-то място в класацията Billboard 200.

Американският музикант е абсолютна легенда. През 2018 г. John Legend стана най-младият и първият афромериканец, носител на EGOT (EmmyGrammyOscar и Tony награда) след като грабна Emmy за работата си по Jesus Christ Superstar Live на NBC. Той ще подкрепи новата си колекция с втория етап от резиденцията си в Лас Вегас - Love in Las Vegas, в The Zappos Theater, с концерти от 14 до 29 октомври.

Новини