Johnny Depp и Jeff Beck издават албум

Излезе и първи сингъл от "18"

09 юни 2022
social
Снимка от БГНЕС

Вече е съвсем официално - Johnny Depp и Jeff Beck са записали албум и той ще излезе скоро. За него съобщи китаристът още миналата седмица по време на един от концертите си, в който участва и актьорът.

Записите за албума “18” са направени през последните три години, а премиерата му ще бъде на 15-и юли. Музикантът и холивудската звезда се запознаха през 2016 г. и оттогава са близки приятели. Beck участва и в песен на супергрупата на Depp, Hollywood Vampires.

Новият им съвместен проект се състои от 13 парчета, предимно кавъри, включително на Beach Boys, John Lennon и Marvin Gaye. В съдържанието има и две оригинални песни.

Междувременно от 19-и юни Beck ще стартира още една серия европейски концерти, според информациите, с участието на Johnny Depp. 

Албумът ще се появи след изпълнената със скандални обвинения публична съдебна битка на Depp с бившата му съпруга Amber Heard. Делото за клевета приключи с победа за него, но той не присъства в залата, защото беше във Великобритания. Още след финалните пледоарии, актьорът отлетя за Обединеното кралство, където се изявяваше на сцената на концертите на Beck.

Ето и съдържанието на “18”:

“Midnight Walker” (Davy Spillane cover)

“Death And Resurrection Show” (Killing Joke cover)

“Time” (Dennis Wilson cover)

“Sad Motherfuckin’ Parade” (Johnny Depp original)

“Don’t Talk (Put Your Head On My Shoulder)” (Beach Boys cover)

“This Is A Song For Miss Hedy Lamarr” (Johnny Depp original)

“Caroline, No” (Beach Boys cover)

“Ooo Baby Baby” (The Miracles cover)

“What’s Going On” (Marvin Gaye cover)

“Venus In Furs” (The Velvet Underground cover)

“Let It Be Me” (The Everly Brothers cover)

“Stars” (Janis Ian cover)

“Isolation” (John Lennon cover) 

Новини