Justin Bieber не е доволен от номинациите си "Грами"

Все пак не иска някой да си мисли, че е неблагодарен

25 ноември 2020
social
Снимка от facebook

Justin Bieber не е доволен от номинациите си "Грами", конкретно с една от тях.

След обявяването на номинациите стана ясно, че изпълнителят на "Holy" ще се бори за грамофонче в 4 категории: най-добро изпълнение на поп дует или група за песента "Intentions" с рапъра Quavo, най-добро солово поп изпълнение за "Yummy" и за кънтри изпълнение от дует или група за хита с Dan + Shay "10 000 Hours". Освен това албумът на 26-годишният канадец "Сhanges" се класира в категорията за поп вокален албум.

Часове след съобщаването на претендентите Bieber публикува в Instagram коментар по повод на поставянето на петия му музикален проект в поп категорията.

"Чувствам се поласкан за признанието, което получих от наградите "Грами" за творчеството ми" започва певецът преди да продължи с думите "Аз съм много точен и целенасочен по отношение на моята музика. След това уточнение, искам да кажа, че моята цел беше да направя R&B албум. "Changes" беше и продължава да бъде R&B албум. Той обаче не беше отличен като R&B албум, което намирам за много странно".

В поста си Justin казва още "Израснах възхищавайки се на R&B музиката и исках да създам проект, който ще въплъщава това звучене. Изключително странно е той да не попадне в тази категория, защото от избора на акордите през мелодиите и вокалния стил чак до хип-хоп барабаните, всичко е неоспоримо и непогрешимо характерно за R&B албум!".

Bieber завършва посланието си с разяснението, че обожава поп музиката, но просто този път целта му не е била да прави музика в този жанр. Той добавя, че въпреки това е благодарен за проявеното уважение към работата му и за него е чест да бъде номиниран. Той допълнително написа, че не иска някой да си помисли, че е неблагодарен, но това са разсъжденията му по въпроса. И отново благодари на хората, които са се борили той изобщо да получи номинация.

Наградите "Грами" с водещ Trevor Noah ще бъдат раздадени на 31 януари 2021 г.

Новини