Justin Timberlake позира с *NSYNC и съпругата си на премиерата на "Тролчета 3"

16 ноември 2023
NSYNC
Снимка от БГНЕС

Justin Timberlake беше широко усмихнат докато позираше за снимки с колегите си от *NSYNC на премиерата на "Тролчета: Бандата се събира" в Лос Анджелис в сряда. 

Певецът първо излезе пред фотографите в компанията на съпругата си Jessica Biel, а след това се присъедини към Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, и Chris Kirkpatrick.
 

Jessica Biel and Justin Timberlake

Camila Cabello

Петорката се събра за пореден път за публична изява, след като записа песента “Better Place” за саундтрака на анимацията. Това е първата им обща песен от 20 години. 

Бляскавата премиера се състоя, след като приключи стачката на актьорите в Холивуд и филмът най-после получи зелена светлина за реализация. 

Освен като певец, Timberlake участва в анимацията и като озвучава героя Клон. На събитието присъстваха и другите звезди на продукцията Anna Kendrick, Camila Cabello и Zooey Deschanel.

Това беше първата публична поява на Timberlake, откакто излязоха мемоарите на бившата му приятелка Britney Spears, “The Woman in Me”. В книгата си бившата поп принцеса на няколко места споменава *NSYNC и разкрива, че е направила аборт по време на връзката си с Justin, защото тогава той не искал да става баща. 

Spears и Timberlake бяха двойка от 1999 до 2002 г., когато той я зарязва с SMS. В книгата си тя също така твърди, че той ѝ е изневерил с "много популярна жена", но не назовава име. 

Разкритията на Britney предизвикаха вълна от критики към изпълнителя, което го принуди да блокира коментрарите в Instagram.

На 19-и октомври Timberlake и Jessica Biel отпразнуваха 11 години от сватбата си. 

"Тролчета: Бандата се събира" излезе по кината у нас на 27-и октомври. 

 

Новини