“Тролчета 3” залага на музиката на бой бандите

29 март 2023
Trolls Band Together
Снимка от YouTube screenshot

Justin Timberlake и Anna Kendrick се завръщат за третия филм от поредицата за Тролчетата, “Trolls Band Together”. 

Филмът, който се очаква да излезе на 27-и октомври, е “пълен с изненади, музика, нови светове и нови герои”, казва режисьорът Walt Dohrn.

Към семейството на “Тролчетата” се присъединяват множество звезди, сред които Camila Cabello, Troye Sivan, Kid Cudi, Daveed Diggs, Amy Schumer, RuPaul, Zooey Deschanel, Anderson .Paak, Kunal Nayyar и Kenan Thompson.

Според описанието на сюжета, след два филма на истинско приятелство и настоятелно флиртуване, Попи (Kendrick) и Клон (Timberlake) официално и най-после са двойка. Докато се сближават, Попи разбира, че Клон има тайно минало. Някога той е бил част от нейната любима бой банда, феноменалните BroZone, в която са били и четиримата му братя. BroZone се разпадат, когато Клон е още бебе, същото се случва и със семейството му, и оттогава той не е виждал близките си. Но когато брат му Флойд е отвлечен заради музикалния си талант от две поп звезди злодеи, Клон и Попи ще трябва да обединят сили с останалите братя, за да спасят Флойд.  

Dohrn обясни, че бой бандите и музиката на 90-те години винаги са били в ДНК-то на филмите за Тролчетата. Преди да изгради новата продукция върху тази тема обаче, режисьорът се консултирал с Timberlake, който все пак започва звездната си музикална кариера от NSYNC. Певецът е и изпълнителен музикален продуцент на новия филм. “Той веднага се съгласи”, казва Dohrn.

“Trolls: Band Together” ще излезе по кината за разлика от предшественика си “Тролчета: Световно турне”, който се появи през април 2020 г. само в една от стрийминг платформите, защото в онзи момент кината бяха затворени заради пандемията.

Новини