Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Канадски звезди направиха концерт "Заедно сме по-силни"
Канадски звезди направиха концерт
Снимка: facebook
Канадски звезди направиха концерт "Заедно сме по-силни" Понеделник, 27.04.2020 г., 16:49 ч. Подобно на "Един свят: Заедно вкъщи" и тук беше отдадена почит на хората на първа линия в борбата с вируса

Селин Дион, Джъстин Бийбър, Маргарет Атууд и цяла плеяда канадски знаменитости взеха участие в концерт в условия на самоизолация в подкрепа на медиците от първа линия, борещи се срещу пандемията. Инициативата имаше за цел и набиране на средства за попълване на запасите на хранителните банки. 

Спектакълът беше озаглавен "Заедно сме по-силни" и беше предаван на живо от канадски радио и телевизионни канали, както и от стрийминг платформи. С изпълнения се включиха любими на канадската публика звезди, които пяха или отправяха послания за солидарност от своите дневни или кухни, като Селин Дион. 

Канадската суперзвезда отдаде почит на всички свои сънародници от първа линия в здравеопазването и обслужването на населението, като им пожела да бъдат здрави и позитивни. 

Писателката Маргарет Атууд изрази увереност, че се вижда светлинка в тунела и когато премеждието премине, ще трябва да се помисли как по-добре да се правят нещата, за да не се повтарят. 

Песни и послания се редуваха в продължение на 90 минути и не бяха прекъсвани за нито една рекламна пауза. Сред участниците личаха имената на Майкъл Бубле, Брайън Адамс, Шаная Туейн, Дрейк, на актьорите Кийфър Съдърланд и Райън Рейнолдс, на бившата астронавтка Жули Пайет и на премиера Джъстин Трюдо, който препоръча на съгражданите да си стоят вкъщи.

 

Коментари