Katy Perry доведе дъщеря си на последния си концерт в Лас Вегас

06 ноември 2023
Katy Perry
Снимка от БГНЕС

Серията концерти на Katy Perry в Лас Вегас, "Play", приключи в събота с голямо парти, в което се включи и годеникът на певицата Orlando Bloom.

През уикенда 39-годишната Perry се качи на сцената на резиденцията си за последен път, за да изпълни някои от най-големите си хитове, включително „California Girls“, „Hot N Cold“, „Firework“ и „Roar“.

Сред публиката имаше и много знаменитости, включително Céline Dion, принц Хари и съпругата му Meghan Markle. На последното шоу беше и 3-годишната дъщеря на Perry, Daisy Dove, за която това беше първа публична поява. Звездата сподели, че се вълнува много от възможността да пее пред дъщеря си. 

Серията концерти започна през декември 2021 г.
 

През октомври Katy Perry навърши 39 години, но още тогава сподели, че ще празнува скромно тази година и в тесен семеен кръг. За юбилея си следващата година обаче тя отдавна се подготвя. 

"Започнах да планирам партито за моя 40-ти юбилей още преди три години. Искам да има всичко!", каза Perry в интервю. 

След финала на шоуто в Лас Вегас, Perry и Bloom са отбелязали случая с музика и танци в нощен клуб в Града на греха. В диджейската кабина са били Alex Pall и Drew Taggart от Chainsmokers.

Новини