Katy Perry обяви нов сингъл - “Woman’s World”

18 юни 2024
Katy Perry
Снимка от БГНЕС

След месеци намеци, Katy Perry най-после разкри плановете си за музикално завръщане. 

Звездата съобщи с публикации в социалните мрежи, че на 11 юли ще зарадва феновете песента “Woman’s World” - първи сингъл от предстоящия ѝ шести албум. Към информацията има и кратко клипче, в което певицата пее поп парчето, както и грабваща окото снимка към песента, дело на британския фотограф Jack Bridgland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Засега Perry не дава повече данни за новия си музикален проект, който ще бъде първи в дискографията ѝ след "Smile" от 2020 г. 

@katyperry

WOMAN’S WORLD SONG JULY 11 VIDEO JULY 12 PRE-SAVE + PRE-ORDER GET READY TO POP OFF KATYPERRY.COM

♬ Womans World by Katy Perry - Katy Perry

Изпълнителката започна да подготвя почитателите си за новата си музикална ера миналия месец, след като приключи седемгодишния си ангажимент като член на журито в риалити предаването "American Idol". Тогава тя смени снимките в профилите си в социалните мрежи. През април Perry коментира пред Access Hollywood, че следващия ѝ албум ще бъде най-позитивният досега. 

“Все още не съм правила албум, който е вдъхновен от време в живота ми, в което се чувствам наистина много щастлива, завършена и изпълнена с любов. Понякога изпълнителите казват "О, това е скучно, трябва да правиш музика, която идва от по-мрачно място", но всъщност албумът е много весел, като чиста радост, и забавен, и игрив, и тържествен, като парти". 

Технически това ще бъде седми албум за звездата, защото тя издава първия албум в музикалната си кариера с рожденото си име Katy Hudson през 2001 г., а музиката в него е със звучене на християнски рок - много далеч от следващите ѝ поп издания. Както е известно родителите на певицата са пастори и първите ѝ музикални изяви са в църкви. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини