Katy Perry сигнализира за музикално завръщане

22 май 2024
Katy Perry
Снимка от БГНЕС

Нещо ново предстои за Katy Perry, но какво точно, засега остава мистерия. 

Звездата смени облика на профилите си в социалните мрежи, както изпълнителите често правят, когато намекват за предстояща нова музика.

Наскоро певицата намекна за завръщането си, като говори за "една от най-големите си песни, която предстои да излезе".  

Сега Perry продължава да загатва за нов музикален проект, като смени профилната си снимка в акаунтите си в социалните мрежи. На мястото на предишната стои футуристично лого с инициалите "KP" върху ярък оранжево-червен фон. Така наречените "корици" на профилите ѝ също са различни - поставен е кадър със същия цветен фон, върху който се виждат мехурчета.

Още миналия декември се заговори, че Perry се подготвя да издаде нов албум през 2024 г., както и да направи турне в негова подкрепа.  

Katy Perry издаде шестия си албум "Smile" през 2020 г.  

Междувременно певицата каза, че Ariana Grande е "най-добрата певица на нашето поколение". 

В интервю изпълнителката сподели мнението си за победителката в предаването "American Idol", Abi Carter, и напомни какво е казала преди години за Grande. 

„Мисля, че беше автентична, беше скромна, пееше с ангелска честота“, сподели тя. „Гласът ѝ е различен от всичко, което съм чувала в поп музиката. Последния път, когато се изразих по този начин, беше за Ariana Grande, когато тя беше в шоуто на Ellen DeGeneres. Помислих си „О, това момиче е най-добрата певица на нашето поколение". Затова сега не го казвам лекомислено".

Ariana се появи в шоуто за първи път през май 2013 г. и изпълни дебютния си сингъл "The Way" с покойния рапър Mac Miller. Тя участва в предаването няколко пъти през 19-те сезона, изпълнявайки хитове като "Breathin и "Thank U, Next".

Abi беше избрана за победител в "American Idol" по време на финала в неделя. Епизодът отбеляза и последното появяване на Katy Perry като съдия заедно с Lionel Richie и Luke Bryan. Perry беше забелязана да плаче на бюрото на съдиите, докато Abi пееше песента си след победата и състезателите от сезона излязоха на сцената.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини