Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Keanu Reeves остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд
Keanu Reeves остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд
Keanu Reeves остави отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд Петък, 17.05.2019 г., 09:45 ч. От днес по кината тръгва новият му филм “Джон Уик 3”

Повече от 30 години след като напуска Канада, за да изпробва късмета си в Холивуд, актьорът Keanu Reeves циментира мястото си във филмовата история, оставяйки отпечатъци от дланите и стъпалата си пред Китайския театър в Меката на киното.

7062078.jpg

"Обичам филмите. Обожавам да ги гледам и да се снимам в тях. Кариерата ми на актьор започна на 15-годишна възраст в Торонто, Канада. На 20 години взех първата си кола и прекосих страната, за да отида в Лос Анджелис, в Холивуд, с една мечта - тази мечта", сподели 54-годишният Reeves.

7064916.jpg

Сред гостите на церемонията, с която беше почетен актьорът, бяха Halle Berry, Laurence Fishburne и Ian McShane, които му партнират в новия му филм "Джон Уик 3".

7062059.jpg

7062075.jpg

Keanu Reeves е познат с ролите си в поредици като "Матрицата" и "Джон Уик", както и във филмите "Точка на пречупване", "Опасни връзки", "Скорост", "Дракула", "Малкият Буда" и "Денят, в който Земята спря".

Третият филм от поредицата "Джон Уик" с участието на Рийвс тръгва по кината от днес.

Коментари