Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха
Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха
Кейти Пери и Орландо Блум се сгодиха Петък, 15.02.2019 г., 17:44 ч. Годежът е бил на празника Свети Валентин и е отбелязан с тематично парти

Певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум се сгодиха след продължила три години връзка. 

_24.jpg

34-годишната изпълнителка на хита "Firework" потвърди щастливата новина, публикувайки в Instagram селфи с 42-годишния си избраник, на което на преден план се вижда годежният ѝ пръстен с формата на цвете с внушителен розов диамант. Орландо Блум е споделил в Instagram същата снимка.

_4.png

Мери Хъдсън - майката на Кейти Пери, пък е публикувала снимки във Facebook, от които става ясно, че годежът е бил на празника Свети Валентин и е отбелязан с тематично парти.

Една от снимките, поместени от Хъдсън, показва годежния пръстен в близък план. На друга щастливата двойка позира пред оформена като сърце рамка за увивни растения, украсена с цветя. Фотографиите са придружени от надписа: "Вижте кой се сгоди на Свети Валентин".

Кейти Пери има зад гърба си един провален брак с британския комик Ръсел Бранд. Орландо Блум има 8-годишен син, Флин, от бившата си съпруга Миранда Кър, припомня изданието.

Снимка: БГНЕС, Instagram

Коментари