Кейти Пери вдигна рейтинга на American Idol

17 април 2024
Katy Perry
Снимка от БГНЕС

Кейти Пери имаше сериозни проблми с облеклото си на живо по време на American Idol, но другият член на журито Люк Браян бързо я спаси! Певицата облече страхотно посребрено горнище, което въпреки здравата си структура не издържа цялото шоу. Персонализираното метално горнище на Кейт Бартън“ не отговаряше на изпълнението на състезателя Роман Колинс на „It's a Man's Man's Man's World“ на Джеймс Браун. Пери ръкопляска на незабравимото изпълнение, което накара задната част на металната горна част да се разтвори.

„Ако не бъде поправено, това шоу ще получи повече, отколкото се очаква“, възкликна Пери, докато членовете на екипа на Idol се опитваха да закопчаят горната част. Колегите съдии Лайънъл Ричи и Люк Брайън се шегуваха: „Оценки! Оценки! Рейтингите хвърчат във въздуха!“

Иконата сподели видеозапис от инцидента в Instagram, който изобразява как Браян ремонтира с клещи облеклото, докато Пери държи възглавница на гърдите си, защото American Idol е „семейно шоу“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Репортер на Entertainment Tonight разговаря с всеки съдия след шоуто, за да получи повече информация относно неизправността на дрехата като част от ексклузивно интервю.

„Всъщност не беше случайност. Беше просто момент за телевизията. Всеки сезон изглежда, че си късам панталоните… Мисля, че изразителната ми страна просто иска да се пръсне по шевовете.“, каза Пери.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини