Kelly Clarkson вече не носи брачната си халка

Певицата беше заснета за първи път след като медиите в САЩ разкриха, че се равежда

15 юни 2020
social
Снимка от instagram

Kelly Clarkson беше забелязана за първи път без брачната си халка дни след като стана ясно, че се развежда. Папараците заснеха звездата докато разхожда кучето си в Лос Анджелис.

Миналата седмица американските медии разкриха, че изпълнителката и популярна телевизионна водеща, е подала документи за прекратяване на брака й с Brandon Blackstock, с когото имат две деца. Новината беше неочаквана, защото до момента не е било известно двамата да имат проблеми. Дори напротив, изглеждаха много влюбени въпреки, че от сватбата им са минали седем години.

Kelly Clarkson се развежда

Семейството беше в социална изолация в ранчото им в Монтана от началото на пандемията, а Brandon дори заяви колко много я обича във видео по случай рождения й ден през април.

В документите за развода Clarkson е посочила “непреодолими различия” като причина за край на отношенията им и е поискала равни родителски права над двете им деца.

На фона на информацията за развода стана ясно, че певицата е изтеглила от пазара дома си в Лос Анджелис, който обяви за продажба през април за 10 милиона долара. 

Кеlly и Brandon се сгодиха през 2012 г., а сватбата им беше година по-късно.

 

Новини