Kelly Clarkson вече е и на Алеята на славата

Певицата получи звездата си в компанията на Simon Cowell

20 септември 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Kelly Clarkson беше наградена за професионалните си успехи със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Певицата откри плочата със своето име заобиколена от оригиналния състав на журито от предаването “American Idol” - Simon Cowell, Paula Abdul и Randy Jackson. Церемонията се състоя само няколко седмици след като се навършиха 20 години от победата на Clarkson в първия сезон на шоуто, която я превърна в световна музикална звезда. 

На събитието бяха и двете деца на Kelly, както и майка ѝ. 

"Точно тук спечелих преди 20 години”, каза 40-годишната изпълнителка. "Чувствам се като голяма късметлийка, защото знам, че много талантливи хора пеят и са невероятно добри в това, и пишат песни, и дори водят предавания - много хора могат да правят всичко това, затова се чувствам като късметлийка, че имам този шанс. Има мечти, които дори не осъзнаваш, че имаш, и те се осъществяват и ти се чувстваш безкрайно благословена”.

От подиума Simon си спомни за прослушването на Kelly за шоуто: "Онзи ден всъщност си мислех, че някой си прави лоша шега с мен. Paula обяви, че напуска. Всеки певец беше фалшив и всеки следващ беше все по-зле. Помислих си “Това е пълна катастрофа, защото дойдохме тук?”. И благодаря на Бог, спомням си деня, в който те срещнахме и си спомням не само гласа ти, но и характера ти”. 

Днес освен с успешна музикална кариера Clarkson може да се похвали и с това, че води собствено предаване, кръстено “Шоуто на Kelly Clarkson”. По-рано този месец стартира неговия четвърти сезон. 

Новини