Kenneth Branagh разследва “Смърт край Нил”

Сред заподозрените са Gal Gadot, Rose Leslie, Armie Hammer, Annette Bening и Russell Brand

20 август 2020
social
Снимка от кадър YouTube

Kenneth Branagh се завръща в ролята на детектив Еркюл Поаро в адаптацията по романа на Agatha Christie “Смърт край Нил”. Първият трейлър на класическата криминална история разкрива звездния актьорски състав, в който изпъкват Gal Gadot (“Жената чудо”, “Бързи и яростни”), Rose Leslie (“Игра на тронове”), Letitia Wright (“Черната пантера”), Armie Hammer, Annette Bening, Russell Brand, Tom Bateman и Jennifer Saunders. 

“Ваканцията в Египет на борда на параход за белгийския детектив Еркюл Поаро се превръща в страховито издирване на убиец, когато идиличният меден месец на млада влюбена двойка приключва преждевременно с трагедия”, се казва в описанието на филма. “На фона на необятните пустинни пейзажи и величествените пирамиди в Гиза, тази история за необуздана страст и влудяваща ревност включва космополитна група от безупречно облечени пътници и достатъчно изненадващи обрати, които ще накарат публиката да гадае до окончателната шокираща развръзка”.  

Branagh изигра ролята на Еркюл Поаро за първи път през 2017 г. във филма “Убийство в Ориент експрес”, на който беше и режисьор. В продукцията също участваха големи холивудски звезди - Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer и Daisy Ridley.

“Смърт край Нил” е заснет във Великобритания и Египет точно преди началото на пандемията, а премиерата в кината ще бъде през октомври. 

Новини