Кевин от "Сам вкъщи" получи звезда на Алеята на славата

02 декември 2023
Walk of Fame
Снимка от БГНЕС

43-годишният актьор Macaulay Culkin, който сега е женен за бившата звезда от Disney Channel Brenda Song, се прослави като дете в класически филми от 90-те години като "Сам вкъщи" и "Моето момиче" и стана 2765-ият човек, получил място на Алеята на славата в Лос Анджелис.

В речта си на церемонията той каза:

"Искам да благодаря на Brenda . Ти си абсолютно всичко. Ти си моят шампион, ти си единственият човек, който днес е по-щастлив за мен от мен. Ти си не само най-добрата жена, която някога съм познавал, ти си най-добрият човек, който някога съм познавал. А след раждането на двете ни момчета ти се превърна в един от трите ми най-любими хора. Ти си някъде там! Обичам те, обичам те толкова много".

След това бившата детска звезда се пошегува с реплика на героя си Кевин Маккалистър в хитовата комедия от 1990 г., посветена на празничния сезон в края на годината.

"За да завърша нещата и в духа на празничния сезон, искам само да кажа: "Весела Коледа, мръсни животни!". ("Merry Christmas, ya filthy animals!")

Към Macaulay на церемонията се присъедини и звездата от "Schitt's Creek" Catherine O'Hara, която изигра майка му в "Сам вкъщи". Тя си спомни как е работила с него като дете и е наблюдавала как израства като възрастен.

"Macaulay, това красиво 10-годишно момче, беше наричан от целия свят суперзвезда, един от най-актуалните млади мъже в Холивуд. Как някой може да оцелее след това? Вярвам, че трябва да притежаваш определено качество, дарба, която скъпият [режисьор] John Hughes очевидно е разпознал. Това е признак на интелигентност у едно дете и ключ към оцеляването в живота на всяка възраст, а ти си внесъл това чувство за хумор във всичко, което си правил някога".

 

Новини