Кои са фаворитите на букмейкърите за Евро 2020?

Евро 2020 е факт, а букмейкърите вече започнаха да предлагат коефициенти за победителя в надпреварата.

27 юни 2021
social

Евро 2020 е факт, а букмейкърите вече започнаха да предлагат коефициенти за победителя в надпреварата. Ако направим преглед на сайтовете за спортни залози, ще стигнем до извода, че фаворитите за спечелване на надпреварата са обичайните заподозрени. Отборите с най-скъпи и добри футболисти, се ползват с уважение от страна на букитата, и са сочени за спечелване на трофея. Как се развиха нещата до този момент и какво да очакваме, прочетете в тази статия.

Как стартира EURO 2020 и какво видяхме до сега?

Европейското първенство започне без особени изненади. На първо време, трябва да отчетем трите поредни победи на Италия срещу Турция с 3:0, Швейцария с 3:0 и Уелс с 1:0. Многомилионната селекция на „скуадра адзура“ загатна за амбициите си да бъде сред най-добрите отбори в състезанието. Италианците бяха последвани от Нидерландия, които имат три победи и отличния отбор на Белгия с две победи до момента и много силна игра.

Голямата загадка е Франция, която стартира с победа над Германия с 1:0 в много силен мач за „петлите“, но последва разочароващ Х с отбора на Унгария (1:1). Германците и португалците пък делят по 1 победа  и 1 загуба, като бундестимът срази отбора на Роналдо с 2-4 в пряк мач. Англичаните пък започнаха добре с победа над Хърватия (1:0), но не успяха да бият Шотландия в дербито, което приключи с нулево равенство. Така изглеждат нещата към този днешна дата.

Разбира се, можете да следите всичко за EURO2020 в интернет и по-специално в уебсайта за обзор на първенството и други спортни новини от Nostrabet, където се дискутира надпреварата на дълго и широко, а и са предложени вести от света на спорта, които не бива да се пропускат. По този начин може да следите и изявите на фаворитите на Евро 2020, за които пишем тук.

Какви са предложенията за залози на победители в Евро 2020?

Разбира се, можете да заложите за всеки един от участниците в Европейското първенство, ала отборите на Франция, Италия, Германия, Испания, Португалия, Англия и Нидерландия, са сочени за фаворити. С оглед на информацията за стеклите се събития в началото на надпреварата, можем да напишем, че онлайн букмейкърите имат добър поглед върху играта.

Ако сте пълнолетни и обичате авантюрите може да потърсите изненадата на това издание на шампионата, за да хванете големите коефициенти. Разбира се, трябва да мислите трезво, и да наблюдавате отблизо събитията, за да не загубите много пари за нереалистични прогнози. Водейки се от горното, понякога е по-добре да се доверите на експертните мнения и анализи.

И тук ще си позволим една препоръка, а именно да следите коефициентите за дългосрочни събития в букмейкърските сайтове, за да не пропуснете изгодните ставки, до които може да стигнете. Едно е сигурно, и то е, че това лято до 11 юли ще бъде изпъстрено от футболни емоции. Какво обаче ще се случи, на този етап е все още рано да се твърди с категоричност.

В обобщение

Букмейкърите имат своите фаворити, както винаги се е случвало. Залагащите могат да е съобразят с предложенията и предположенията, както и да имат свое мнение по въпроса. По този начин завършваме тази публикация и продължаваме да следим европейската надпревара, която се очертава да бъде много интересна, и да ни поднесе ударна доза адреналин.

 "Агенция Атлантик" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Снимка: freepic.com

Новини