Край на брака на Kim Kardashian и Kanye West

Риалити звездата подаде документи за развод

19 Февруари 2021

След шест години брак, Kim Kardashian West и Kanye West окончателно слагат край на семейния си живот.

Kardiashian е подала молба за развод днес и в нея иска съвместно попечителство над четирите им деца - North на 7 г., Saint на 5 г., Chicago на 3 г. и Psalm на 20 месеца. Източник е заявил пред Entertainment Tonight, че съпрузите няма да оспорват предбрачното си споразумение и вече водят преговори за подялба на общото имущество.

"Отношенията им като двойка приключиха преди известно време. Двамата продължават да се обичат, но знаеха, че е време да се разделят. Децата им са основният им приоритет и независимо от всичко, те ще поддържат добрите си отношения заради тях".

download-2.jpg

Според друг източник между двамата няма драма, раздялата е приятелска и не е изненада за техните близки. През последните няколко месеца Kim се е подготвяла за този момент, така че процесът да протече гладко. Наскоро двамата са опитали терапия за двойки, която обаче не е помогнала да разрешат проблемите си. Те живеели разделени от известно време и всеки се е концентрирал над собствените си дела. Темата за развод се е обсъждала на няколко пъти през последната година, но Kim се опитвала да го избегне в името на децата.

40-годишната риалити звезда и 43-годишният рапър се ожениха във Флоренция, Италия, на 24 май 2014 г.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 Връзката им започна през април 2012 г.

download-3.jpg

Проблемите в отношенията на Kardashian и West станаха публични, след като миналата година на 4-и юли рапърът обяви в социалните мрежи, че влиза в надпреварата за Белия дом. По време на предизборен митинг в Южна Каролина няколко седмици по-късно, той държа емоционална реч, в която каза, че със съпругата му са обсъждали тя да направи аборт, докато е носила първото им дете, и че вероятно след тази му публична "изповед" тя ще се разведе с него.

Напрежението продължи да се трупа, когато на 20-и юли в Twitter West публикува серия от послания към Kardashian и нейната майка Кris Jenner. В тях той твърдеше, че двете са се опитали да го затворят в клиника. Туитовете по-късно бяха премахнати.

download-1-1.jpg

Избухването му беше обяснено с биполярното разстройство, от което Kanye страда от години.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

През май Kardashian и West отпразнуваха шест години от сватбата си без голямо празненство, което беше разбираемо предвид пандемията. "6 години изминаха, остава ни вечността" написа Kim в публикация в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim и Kanye се подкрепяха в различни трудни моменти - публичната им вражда с Taylor Swift и Drake, влизането в болница на West през 2016 г. и обира на Kardashian в хотел в Париж същата година.

През годините рапърът организираше множество грандиозни жестове за любимата си по различни поводи. През октомври миналата година обаче надмина себе си за нейния рожден ден - тогава той й подари холограма на покойния й баща, който почина от рак през 2003 г.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Новини