The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Кралицата на Испания в комична ситуация
Кралицата на Испания в комична ситуация
Снимка: БГНЕС
Кралицата на Испания в комична ситуация Събота, 07.05.2022 г., 12:00 ч. На официална церемония Letizia неочаквано се срещна със своя "близначка"

Кралицата на Испания се посмя от сърце заради неочакван моден “инцидент”. Letizia попадна в забавна ситуация на официално събитие, когато жена се появи в същия стайлинг като нея. 

Съпругата на крал Фелипе VI носеше на церемонията рокля в бяло и черно за 79 долара, част от конфекцията на испанската марка “Mango”. Докато връчваше специална грамота на Inmaculada Vivas Tesón за нейната работа с хора с увреждания, Letizia изпадна в комичната ситуация да се изправи срещу свое копие, защото жената носеше същата рокля и също беше с черни обувки на ток. И двете се посмяха на съвпадението. 

9381619.jpg9381618.jpg9381620.jpg

Стилът на кралица Letizia е не по-малко интересен за модните среди от този на дамите от британското кралско семейство. Подобно на Kate Middleton, Letizia е известна с това, че често смесва облекла и аксесоари на скъпи модни брандове с такива на доста по-достъпни за обикновените жени марки.

 

Коментари