Кралицата на Коледа обяви: Време е!

Mariah Carey постави началото на празничния сезон, както обикновено

01 ноември 2021
social
Снимка от кадър Twitter

Ако случайно си мислите, че е прекалено рано още на 1-и ноември да започвате да мислите за коледните и новогодишните празници, помислете пак. Защото Кралицата на Коледа Mariah Carey официално откри празничния сезон.

След като няколко дни публикациите на звездата в социалните мрежи декларираха, че “още не е време”, тя качи видео в Twitter и обяви “Готови ли сте? Да започваме!”. 

Забавното клипче показва Mariah, облечена в блестяща червена рокля и въоръжена с бухалка в цветовете на популярните коледни бастунчета, чака нетърпеливо пред вратата на стая, украсена за Хелоуин. Сред аранжировката има и три тиквени фенера, на които е изписано “Не е време”. Когато часовникът отброява последните секунди на 31-и октомври, Carey влиза в стаята и нанася забележителен удар с бухалката по тиквата с думата “не”. Докато тя се смее, зазвучава нейната класика “All I Want for Christmas Is You”. Певицата се пренася в празнично украсена стая с коледни декорации, а на един от подаръците е изписана датата 5-и ноември. Предстои да разберем какво ни е подготвила Mariah Carey за тогава. 

Новини