Кралицата на Коледа заведе децата си в Белия дом

21 декември 2023
Mariah Carey
Снимка от Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Кралицата на Коледа и двете ѝ деца пренесоха коледния дух в Белия дом. 

Mariah Carey наскоро е посетила американската столица Вашингтон и се е отбила за среща с президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

“Миналата седмица имах удоволствието да се срещна с президента Байдън и с вицепрезидента Харис в Белия дом, за да стартираме коледния сезон! Докато бяхме там имахме възможност да разгледаме и празничния декор и да разпръснем малко радост!", написа изпълнителката на един от най-популярните коледни хитове “All I Want For Christmas Is You” към серия снимки от посещението в Instagram.

От публикацията става ясно, че 54-годишната звезда е била в компанията на децата си, 12-годишните близнаци Moroccan и Monroe.

Тримата са позирали за снимки на много места в пищно украсената за Коледа резиденция на американския президент, включително в Овалния кабинет.

През последните дни медиите в САЩ съобщиха, че носителката на "Грами" се е разделила с приятеля си Bryan Tanaka, с когото бяха заедно 7 години. Според Page Six 14-те години разлика във възрастта са изиграли ключова роля за това двамата да сложат край на връзката си - 40-годишният Tanaka искал да има свои деца, а певицата вече е минала по този път.

Новини