Kylie Minogue и Madonna направиха дует за Деня на жената

08 март 2024
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Kylie Minogue и Madonna обединиха сили за дует на живо на Международния ден на жената. 

Австралийската поп икона се присъедини към поп кралицата на сцената на концерта ѝ от турнето „Celebration“ снощи (7 март) в Лос Анджелис. Madonna представи Minogue на сцената, като каза на тълпата, че има „много специален гост“, който чака да се присъедини към нея.

След като двете се събраха те изпълниха интерпретация на хитовата песен на Kylie от 2001 г. „Can’t Get You Out Of My Head“, както и женския химн на Gloria Gaynor „I Will Survive“.

„Това е, което наричаме оцеляване“, каза Madonna, облечена в кожено яке и каубойски ботуши. „За мен е привилегия да съм тук и да пея с вас... Бог да ви благослови, никога не се отказвайте“.

Minogue, която носеше черна тениска с лъскав надпис "Madonna", също каза на тълпата, че се чувства „удивително“, когато се присъедини към своята колега на сцената, и обясни, че досега двете не са пяли в дует, тъй като предпочитат да не избързват.

След появата си на сцената изпълнителката на „Padam Padam“ сподели в X/Twitter клипче от участието си в концерта. 

„Madonna, отдавна чакам!!! Беше прекрасно да съм с теб“, написа тя. „Турнето "Celebration" и сега е Международния ден на жената …. Благодаря ви и любов, любов, любов“, написа развълнуваната Kylie.
 

Дуетът е поредното щастливо събитие за Minogue през последните няколко дни. Снощи тя беше наградена с приза "Икона" на церемонията "Жените в музиката" на Billboard, a миналата събота получи и специалната статуетка "Глобална икона" от наградите БРИТ. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини