Kylie Minogue издава песен с Bebe Rexha и Tove Lo

10 юли 2024
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Kylie Minogue, Bebe Rexha и Tove Lo намекнаха за колаборация в социалните мрежи.

На 8 юли австралийската поп икона сподели в официалния си акаунт в Instagram снимка на розов копринен плат с линк са предварително запазване на музикално парче. Снимката включваше и емоджита за зодиите Скорпион, Близнаци и Дева.

Сега звездата сподели видео в платформата, в което набира номера 606 и получава телефонно обаждане от някой с инициали „МОМ“. При старта на телефонния разговор може да се чуе фрагмент от песен, преди певицата да каже „здравей“.

Bebe Rexha и Tove Lo също споделиха подобни клипчета, в които се вижда как приемат едно и също обаждане от „МОМ“ и се чува същия фрагмент от песен. 

А към всяко видео е добавена и зодията на съответната певица - Близнаци за Kylie, Дева за Bebe Rexha и Скорпион за Tove Lo. 

Всичко това без съмнение означава, че трите изпълнителки ще пуснат обща песен. Според феновете заглавието е въпросното съкращение "MOM" или "My Oh My".

Tove Lo за втори път ще си сътрудничи с Minogue - двете си партнираха за песента „Really Don’t Like U“ от 2019 г. Rexha досега не е работила с австралийската звезда. 

В събота (13 юли) Minogue ще участва със свое шоу във фестивала BST Hyde Park в Лондон. Към нея за специално изпълнение на последния ѝ хит "Padam Padam" ще се присъединят много звезди, сред които Marina, Anitta, ALTÉGO, Ella Henderson, Tom Rasmusen и Fred Roberts.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини