Kylie Minogue обяви серия концерти в Лас Вегас

28 юли 2023
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Kylie Minogue официално обяви серия концерти в Лас Вегас, след като преди това намекна за плановете си в няколко интервюта. Шоуто ще започне през есента. 

“Няколко пъти съм пяла във Вегас, но като част от турне, и конкретно по време на обиколката "Showgirl" през 2004 г. Още тогава си казахме "Това прилича на шоу за Вегас", обясни австралийската звезда на пресконференция в Лос Анджелис. 

Относно какво могат феновете да очакват от шоуто във Вегас, Kylie добави: 

"Искам да бъде точно каквото се е превърнало в характерно за шоу на Kylie - с достатъчно блясък и страст. Имам версии на песни, които не са чувани досега, различна интерпретация на песни, което е вълнуващо. Танци в легло на живо и страхотни костюми. Това е в основата, ще видим какви още изненади ще измислим... Преди години си мислех, че искам да го осъществя докато съм още млада, защото не исках да го правя в залеза на кариерата ми. Мисля, че сега уцелвам идеалният момент някъде по средата, където се чувствам сякаш съм спечелила правото да го направя и имам опита, който ще ми позволи наистина да му се насладя". 

55-годишната певица в момента промотира предстоящия си албум "Tension", който ще излезе на 22-ри септември. Водещият сингъл "Padam Padam" бавно, но сигурно се изкачва в класациите на Великобритания и САЩ - в британската класация достигна до осмо място, а в чарта Billboard Global е на 172-ра позиция. Песента се превърна в нещо като химн на тазгодишния "Прайд" по света, особено в Лондон. 
 

Новини