Kylie Minogue танцува в ритъма на сърцето си в нов сингъл

18 май 2023
Kylie Minogue
Снимка от Facebook

Kylie Minogue е фатална жена в горещо червено и танцува в ритъма на сърцето си в новия си сингъл "Padam Padam". Песента заедно с клипа към нея се появи седмица, след като звездата съобщи официално, че ще издаде нов албум. 

След като в предишните си два албума заложи на диско ("Disco" 2020 г.) и кънтри музиката ("Golden" 2018 г.), с новото си парче австралийската певица дава заявка, че ще атакува класациите със съвременно денс звучене. 

Предстоящата колекция на Kylie носи заглавието "Tension" и ще излезе на 22-и септември.

Албумът е помогнал на Minogue “да навигира през трудни периоди и да се наслаждава на настоящето", обясни самата тя в изявление: 

“Започнах този албум с отворено съзнание и празна страница. За разлика от предишните два, този няма "тема", той е изцяло за това да откриеш сърцето, забавното или фантазията в дадения момент и да се подчиниш на песента. Исках да отпразнувам индивидуалността на всяка песен и да се отдам на тази свобода. Бих казала, че той е смесица от лични размисли, клубна страст и меланхолична еуфория". 
 

По записите тя е работила с дългогодишния си професионален партньор Richard “Biff” Stannard и с Duck Blackwell, който допринесе и за създаването на "Disco". 

Новини