На върха на славата си Kylie Minogue реши да пише мемоари

24 юни 2024
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Kylie Minogue е на върха на кариерата си и е решила, че моментът е подходящ да издаде автобиография.

Британският вестник The Sun съобщава, че след края на серията си концерти в Лас Вегас и след като получи награда за цялостно творчество от наградите БРИТ тази година, австралийската звезда е започнала да пише мемоарите си с помощта на неназован автор.

„Kylie е на върха на кариерата си и чувства, че сега е идеалният момент да пише за живота си и да преживее отново някои спомени“, каза източник пред вестник The Sun on Sunday. „Тя ще разкрие някои неизвестни истории от живота и кариерата си и ще изрови някои снимки от архива си. В мемоарите си тя ще засегне ролите си в музиката, телевизията и киното, и разбира се любовния си живот. Готовият продукт със сигурност ще предизвика война сред издателите за правата за публикуване“.

56-годишната звезда – която в момента е необвързана – също наскоро подписа договор със стрийминг услугата Netflix за откровен документален филм. 

Minogue наскоро коментира изминалата година след популярността на албума ѝ "Tension", който ѝ донесе награда "Грами" за най-добър поп/денс запис.

„Беше диво пътуване през последните 12 месеца, толкова съм благодарна за възможностите, които ми се откриха“, каза тя пред британското сп. HELLO!. „Работя много, но пък е толкова удовлетворяващо. Обичам да споделям тази нова ера с дългогодишни фенове и беше невероятно да бъда представена на ново поколение фенове".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини