Kylie Minogue ще пусне нов сингъл този месец

04 май 2023
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС

Очаква се този месец Kylie Minogue да пусне сингъл от предстоящия си 16-и албум.

Суперзвездата издаде предишната си музикална колекция "Disco" през 2020 г. и вече е готова за завръщане. 

По информация на в. "The Sun" Kylie ще представи водещия сингъл от новия си проект преди рождения си ден на 28-и май, когато ще навърши 55 години. Според източник на изданието тя е завършила албума, но той се пази в строга тайна, като дори от лейбъла ѝ още не са го слушали. Говори се, че предстоящата песен е точно в стила на Kylie и за създаването му тя си е партнирала с Lost Boy, който е работил с популярни имена като Ava Max, Ellie Goulding и Rita Ora.

Според слуховете в колекцията има композиции със заглавия "When You Love Someone", "Hold On To Now" и "Tension", а сред продуцентите е Sky Adams, с когото Kylie в работила по хитове като "Dancing" и "Stop Me From Falling". 

За новия албум се заговори активно, след като преди месец изпълнителката участва в колаборацията с нидерландския диджей Oliver Heldens "10 Out of 10". Тази песен се очаква да бъде включена като бонус в разширено издание на предстоящата 16-та колекция.  

"Disco" оглави британските класации през 2020 г. и превърна Kylie в първата изпълнителка в историята с албум под номер 1 във всяко от последните пет десетилетия.

Новини