Lady Gaga е убийствено стилна в "Домът на Гучи"

Ridley Scott разказва сензационната история за убийство, лудост, блясък и алчност в първия трейлър на филма

30 юли 2021

Носителката на "Оскар" Lady Gaga отново доказва актьорския си талант в ролята на Patrizia Reggiani в първия трейлър на "Домът на Гучи". В образа на нейния съпруг Maurizio Gucci влиза Adam Driver.

Филмът е базиран на книгата на Sara Gay Forden от 2001 г. "Домът на Гучи: Сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност". Лентата на Ridley Scott разказва историята на фамилията, чието име е синоним на луксозна италианска мода в продължение на три десетилетия на династията. Зад фасадата на стилното облекло обаче се крият борба за власт, предателство, скандали и едно убийство.

В трейлъра са включени сцени от романтичната връзка и сватбата на Maurizio Gucci и Reggiani, както и нейната оценка, че семейството се нуждае от "свежа кръв" и е време да се "изхвърли боклука". Оказва се, че една от жертвите на нейната визия за новата власт е самията Maurizio. Reggiani беше осъдена за планиране на убийството на бившия си съпруг, след като той я изоставя заради друга жена.

"Не смятам, че съм особено етична личност", казва студено Gaga в образа на Reggiani и добавя "Но съм честна".

Звездният състав на продукцията включва още Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, Jack Huston и Jared Leto, който е напълно неразпознаваем в ролята на Paolo Gucci.

Ден преди трейлъра бяха разпространени постери с отделните герои във филма.

Премиерата на "Домът на Гучи" в кината е на 24-и ноември.

Новини