Lady Gaga искала да покаже истинската си същност на Оскарите

14 март 2023
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Lady Gaga е искала хората да видят нейната реална версия по време на изпълнението ѝ на наградите “Оскар”. 

Певицата, която е известна с екстравагантните си дрехи и грим, излезе на сцената на церемонията в неделя, облечена с черна тениска и дънки, и без грим. В този естествен вид тя изпълни своята номинирана за “Оскар” песен “Hold My Hand” от саундтрака на “Топ Гън: Маверик”. На сцената заедно с нея имаше бенд, а светлините бяха приглушени. Според продуцента на церемонията Ricky Kirshner звездата е била много заета със снимките на филма “Жокера: Лудост за двама” и затова не е имала време да подготви визуално по-впечатляващо шоу. 

Както е известно, участието на Gaga на церемонията беше обявено в последния момент, след като няколко дни преди събитието организаторите съобщиха, че тя няма да пее, защото е много заета и няма време да репетира. Пред Hollywood Reporter Kirshner разказва, че с Gaga са изградили професионално доверие през години, защото двамата са работили заедно по нейното шоу на Супербоул, а другият продуцент на церемонията пък е участвал в подготовката за изпълнението ѝ на песента “Shallow” от филма “Роди се звезда”. 

"Тя много искаше да направи нещо. И наистина снимаше филма си, няма лъжа в това. И в четвъртък, някъде към 4 сутринта, получихме съобщение, че иска да пробва нещо, нямала е време да подготви голямо изпълнение, затова е измислила да бъде натурално, необработено, за да може хората да видят истинската Gaga, и честно казано, с глас като нейния, не ти и трябва повече от това", обясни Kirshner как се е стигнало до представянето на песента на сцената на Оскарите. 

Цялото изпълнение е било до такава степен импровизирано, че до последно организаторите на са били сигурни, че Gaga ще излезе пред публиката. 

Новини