The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Lady Gaga потвърди участието си в "Жокера 2"
Lady Gaga потвърди участието си в
Снимка: БГНЕС
Lady Gaga потвърди участието си в "Жокера 2" Петък, 05.08.2022 г., 13:05 ч. Тя ще партнира на Joaquin Phoenix в продължението на кинохита от 2019 г.

Lady Gaga официално се присъединява към киновселената на DC Comics. Звездата, която получи ласкави коментари от критиците за ролята си в “Домът на Гучи” и номинация за “Оскар” за “Роди се звезда”, сега ще партнира на Joaquin Phoenix в продължението на филма “Жокера” на Todd Phillips, с подзаглавие “Лудост за двама”, което ще бъде с елементи на мюзикъл.

Певицата потвърди слуховете за присъединяването си към екипа на продукцията с видео в социалните мрежи. В него на червен фон се появяват силуетите на Phoenix и Gaga, а после се събират. Накрая е датата за премиерата на филма - 4 октомври 2024 г. Видеото е озвучено с инструментал на хита на Frank Sinatra "Cheek to Cheek", който Gaga изпълни в дует с Tony Bennett в съвместния им албум със същото заглавие от 2014 г.

Певицата не уточнява каква е нейната роля, но се предполага, включително заради кадрите във видеото, че тя ще изиграе Харли Куин - лекарката на Артър Флек/Жокера в психиатричната клиника "Аркъм", която става негова партньорка в престъпленията и любовта.

Това ще бъде третата актриса, която се превъплъщава в Харли Куин. Margot Robbie изпълнява ролята в “Отряд самоубийци” и “Хищни птици” от разширената вселена на DC Comics, а Kaley Cuoco озвучава легендарната пакостница в аминиран сериал на HBO Max.

“Жокера” разказва историята за произхода на най-големия враг на Батман, Артър Флек, и показва как той се превръща от комик в злодей. Лентата от 2019 г. спечели 1 милиард долара и донесе награда “Оскар” на Phoenix за главна мъжка роля. 

Todd Phillips отново е автор на сценария заедно със Scott Silver, както и режисьор. Той разкри, че се работи по продължение в началото на юни

 

Коментари